23948sdkhjf

Flere nye navn hos Assemblin

NY STILLING: Mikkel Hessen er ansatt som prosjektsjef og juridisk ansvarlig i Assemblin prosjekt rør og tiltrer i den nye stillingen fra 1. oktober.

Hessen kommer fra stillingen som senioradvokat i Marstrand Advokatfirma og vil rapportere til regionssjef Leif Stensrud.

Det skriver Assemblin i en pressemelding.

Hessen har jobbet tett med Assemblin i flere år. Han har bred entrepriserettslig erfaring gjennom arbeid for prosjektorienterte virksomheter innen bransjene bygg og anlegg og oljeservice. Ved siden av rollen i prosjektvirksomheten, vil han også kunne bistå andre avdelinger i juridiske spørsmål.

– Etter å ha jobbet med Assemblin i flere prosesser og saker de senere årene, blir jeg nå en del av selskapet og inntar en mer operativ og proaktiv rolle, sier Hessen.

Samtidig går servicesjef Magnus Spone ved serviceavdelingen i Drammen over i stillingen som driftssjef i Assemblin prosjekt vest sammen med Ulf Nysæter.

Assemblin styrker også IT-satsingen og videreutviklingen av støttesystemer for vår produksjon.

– Erik Granerud, som har hatt stillingen som prosjektsjef i Prosjekt vest har uttrykt ønske om å kunne bidra mer i dette arbeidet og tiltrer vårt IT-team som utviklingssjef. Han vil ha en gradvis overgang mellom de to stillingene frem til 1. januar neste år, sier HR-sjef Jon Kolstø.

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. De utformer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer for luft, vann og energi og har en omsetning på drøye 14 milliarder SEK og cirka 7.000 medarbeidere på rundt 100 steder i Norden.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Assemblin.

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109