23948sdkhjf

Oppkjøp: Trondheimsterminalen AS overtar Trønderfrakt AS

TUNGT OPPKJØP: Trondheimsterminalen AS i Trondheim overtar 98 prosent av aksjene i Trønderfrakt AS med virkning fra 15. september 2023.

I en pressemelding fra Trondheimsterminalen AS står det at Trondheimsterminalen AS og Trønderfrakt AS på mange områder driver med parallell virksomhet, og ser en rekke store muligheter for samles og å komplettere hverandre i hele verdikjeden. Alt fra markedstilgang, betjene kunder og til felles innkjøp og ledelse.

Selskapene vil inntil videre driftes som to separate selskaper med virksomheter både på Nyhavna og på Sveberg. Selskapene vil få felles ledelse med Trønderfrakt AS organisert som et datterselskap av Trondheimsterminalen AS.

Trondheimsterminalen AS ble etablert i 2013 og eies i dag av Toten Transport AS, Surnadal Transport AS, Leiv Sand Transport AS og Johan Dybvad AS. Selskapet driver terminal- og transporttjenester i Midt- og Nord-Norge og tilbyr 3pl- og lagertjenester på Nyhavna i Trondheim. Selskapet omsetter for rundt 20 millioner og har fem ansatte.

Trønderfrakt AS ble etablert i 1991 og eies av Thor Egil Naas. Selskapet driver i all hovedsak med distribusjon- og langtransport mellom Midt-Norge og Østlandet. Selskapet har kontor og terminal på Sveberg i Malvik Kommune. Selskapet disponerer 16 biler, både for tørrlast og for kjøl/frys. Selskapet omsetter for rundt 30 millioner og har 20 ansatte.

 

Opphav og kilder: Trondheimsterminalen AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11