23948sdkhjf

Utleiebransjen: BAS Maskinutleies avdelinger blir til Cramo

TUNGT FUSJONERT: Utleieselskapet BAS ble i april ble kjøpt opp av Cramo, og fusjoneres nå med sin ny eieren. Dermed blir BAS Maskinutleie sine avdelinger snart omgjort til Cramo-avdelinger.

- Det er viktig for oss å beholde ekspertisen i BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre inn i Cramo, sier adm. dir. i Cramo, Thomas Astrup i dagens pressemelding.

27 lokasjoner og over 300 ansatte

Det var 26. april i år det ble kjent at AS Backe solgte alle sine eierandeler i BAS Maskinutleie til Cramo AS. Når BAS nå fusjonerer med sin nye eier, blir selskapets åtte avdelinger i Sør-Norge en del av Cramo-organisasjonen i løpet av høsten.

Med fusjonen får dermed Cramo totalt 27 lokasjoner og over 300 ansatte i Norge.

I Trondheim og Stavanger, der det i dag eksisterer både BAS og Cramo-avdelinger, blir det nå kun én avdeling i hver by på Cramo sine lokasjoner.

Videre blir BAS sine avdelinger i Kristiansand, Sarpsborg, Gjøvik og Elverum snart merket med Cramo-fargene. BAS sin avdeling i Lindeberg flytter personalet og maskinparken til Cramo på Kjelles, som utvides.

Beholder mannskapet

Cramo får dermed tilgang til utleiemarkedet i områder selskapet ikke tidligere har vært representert i, forklarer adm. dir. i Cramo, Thomas Astrup.

– Det er også viktig for oss å beholde ekspertisen fra BAS Maskinutleie og ta den bedriftskulturen med oss videre inn i Cramo. Samtlige avdelingsledere i BAS skal fortsette i samme rolle i Cramo, noe som skal sikre lokal forankring og bygge videre på de eksisterende kunderelasjonene, sier Astrup.

– I løpet av de siste årene har vi gjort investeringer som kan tilføre de tidligere BAS-avdelingene både en nyere maskinpark, høyere kompetanse innen byggetablering, samt viktige digitale løsninger som kundeportal, utstyrsdeling og Cramo-appen.

Fusjonen er et steg mot flere ansettelser i tiden som kommer.

- Planen er å ansette flere. Nå gleder vi oss til å fullføre sammenslåingen under Cramo-logoen og øke markedsandelen med våre nye – men likevel så etablerte avdelinger.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Cramo

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094