23948sdkhjf

NLF: Knut Gravråk (38) er ansatt som administrerende direktør

TUNGT NAVN: Norges Lastebileier-Forbund (NLF) har rekruttert fra egne rekker. Ansettelsen av Knut Gravråk ble kjent i går ettermiddag.

Da høyprofilerte Geir A. Mo annonserte sin avgang per 1. august, sto forbundet uten umiddelbar kandidat som ny daglig leder.

Og da Tungt et par uker senere tok kontakt med forbundsleder Tore Velten om saken, var svaret at forbundet hadde blitt kontaktet av flere gode kandidater, fra både internt og eksternt, at midlertidig ledelse av organisasjonen hadde så god kontroll at forbundsstyret kunne ta den tiden som var nødvendig - og at man kanskje ikke engang trengte å utlyse stillingen.

Nå ser jo alt det ut til å slått inn. Gravråk har jobbet i seks år i NLF tidligere (2016-2022) og kjenner da forbundet fra innsiden. Han kommer tilbake fra stilling som faglig politisk rådgiver i Arbeiderpartiet. Og han kommer ikke til å ha sin første arbeidsdag i forbundet før april neste år...

Det vil si, Gravråk er ansatt fra 1. desember, men starter med en lengre foreldrepermisjon.

Lastebileierforbundets kommende leder ser forøvrig ut til å ha en gunstig CV for oppgaven: Han er trønder, har har bakgrunn som sjåfør og leder av familiefirmaet Gravråk Transport AS (inaktivt nå), er politiker (Ap), og han har nesten et års fartstid på Stortinget som vararepresentant.

Opphav og kilder: NLF, Proff, Wikipedia

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081