23948sdkhjf

Betonmast Innlandet har signert sin største kontrakt noensinne

Betonmast Innlandet bygger næringsbygg for Bane NOR Eiendom og Tema Eiendom på Gjøvik.

TUNG KONTRAKT: Betonmast Innlandet har signert kontrakt med Bane NOR Eiendom og Tema Eiendom om bygging av prosjektet Parkgata byggetrinn 2 og 3 på Gjøvik. Kontrakten er en totalentreprise, og kontraktssummen er på nær 350 millioner kroner.

– Dette oppdraget er Betonmast Innlandets største prosjekt noensinne. Det siste halvåret har vi vært gjennom en produktiv samspillsfase der vi sammen har knadd prosjektet og kommet fram til gode og byggbare løsninger, sier Ståle Kværndal, daglig leder i Betonmast Innlandet.

Det skriver Betonmast i en pressemelding.

Prosjektet omfatter oppføring av et næringsbygg bestående av to bygningskropper over en felles parkeringskjeller. Samlet areal er på 12.900 kvadratmeter.

– Tross noe usikkerhet i markedet, ser vi at det spesielt i Gjøvik-området er flere spennende prosjekter på gang, sier Kværndal.

Byggestart for Parkgata 6 – 12 er høsten 2023, og kontorbygget vil stå ferdig våren 2025.

– Både eier og de største leietakerne i prosjektet, NAV og DNB, har vært opptatt av å realisere et bærekraftig bygg med høy kvalitet. Befaring på vårt miljøprosjekt Sverdrups gate 47 på Hamar bidro til inspirasjon. Sammen har vi hevet miljømålene for prosjektet i Parkgata ytterligere. Prosjektet planlegges nå gjennomført med den nest høyeste miljøstandarden, BREEAM-NOR Excellent etter v6.0, som et av de første byggene i vår region, sier Kværndal.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Betonmast.

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078