23948sdkhjf

Iveco gunner på med Daily i lettlastebilsjiktet

HALVTUNGT OG ELEKTRISK: eDaily er saken. Norgespremiere med prøvekjøring 30. oktober.

I slutten av oktober kommer Iveco til Norge som del av en skandinavisk turné for å lansere eDaily. Roadshowet starter i Oslo 30. - 31. oktober, derfra til Telemark 1. november, og avsluttes i Bergen 3. november.

Åpent hus og prøvekjøring

- Roadshowet inviterer til åpent hus-arrangementer og mulighet for prøvekjøring og tekniske spørsmål, opplyser Anders Velta, Country Sales Manager i Iveco Norge AS.

Han mener den elektriske bilen kan erstatte fossilbilen med alle typer påbygg. - Og bilen har blitt testkjørt i Finland helt ned i minus 30 grader, så vi er sikre på at den passer til de norske forhold.

eDaily har en oppgitt rekkevidde på opptil 400 kilometer, totalvekter fra 3,5 til 7,2 tonn og kan trekke opptil 3,5 tonn.

Skalerbar batteriløsning

- Den har alle muligheter innen oppbygging med blant annet tre kraftuttak. Og den leveres  med en skalerbar batteriløsning som gir brukeren fleksibilitet til å velge den batteriløsningen som passer best til akkurat deres behov. Hvis det senere oppstår et ønske om å oppgradere rekkevidden kan en bestille og ettermontere batterier. Av næringsbiler mener vi eDaily er den eneste som kan tilføye batterier i øyeblikket, sier Velta.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Iveco

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047