23948sdkhjf

To nye navn i Norsk Bergindustri: Iglebæk og Hanssen

NYTT OM NAVN:  Stein Arild Iglebæk er ansatt som kommunikasjonsansvarlig og Lars Joakim Hanssen er ansatt som fagsjef politikk og samfunn i Norsk Bergindustri, meldes det i to pressemeldinger.

Iglebæk har lang erfaring som journalist, redaksjonsleder og redaktør i medier som Kampanje, Travel News og Europower – et søsterselskap til Dagens Næringsliv som dekker kraftbransjen.

De siste årene har han arbeidet som innholdsprodusent og kommunikasjonsrådgiver i virksomheter som Multiconsult og Rørentreprenørene Norge.

- Bergindustrien er et skattkammer av gode historier som jeg gleder meg til å formidle til omverdenen. Vi skal vise fram all den kunnskapen, betydningen for lokalsamfunn, vesentlige råvarer, kritiske mineraler og bidrag til en mer bærekraftig verden som bergindustrien representerer, sier Stein Arild entusiastisk i en pressemelding fra Norsk Bergindustri.

Fra Møller

Lars Joakim Hanssen kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef for Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vel så viktig er det at han før det var spesialrådgiver i Fremskrittspartiets stortingsgruppe og har hatt ulike roller i regjeringsapparatet.

Han har blant annet vært statssekretær for statsminister Erna Solberg ved Statsministerens kontor og statssekretær for daværende finansminister Siv Jensen.

- Bergindustrien har lange og stolte tradisjoner i Norge. Jeg gleder meg til å jobbe for bedre rammevilkår for våre medlemsbedrifter. Økt utvinning av mineraler er avgjørende for digitaliseringen og det grønne skiftet. Derfor er dette en av Norges viktigste fremtidsnæringer, sier Lars Joakim.

Fornøyd generalsekretær

- Et av våre viktigste arbeidsområder er kommunikasjon av næringens store betydning og påvirkning av bergindustriens rammebetingelser. Jeg er strålende fornøyd at vi har fått på plass to personer med meget sterk kompetanse på disse feltene, forklarer Anita Helene Hall, generalsekretær i Norsk Bergindustri.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Norsk Bergindustri

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078