23948sdkhjf

Ragnhild Bochgrevink forlater Veas, går til Stena Recycling

BYTTER POST: Fra renseanlegg til resirkulering for Ragnhild Borchgrevink (56).

Stena Recycling AS får ny administrerende direktør, mens Veas mister sin konsernsjef.

Borchgrevink sier i en pressemelding fra Veas at hun har hatt det fint og trivdes i Veas, men at en ny mulighet har dukket opp. Hun har ledet Veas i seks år, og får lovord for innsatsen av Veas-styreleder Tore Olaf Rimmereid.

Norges største

Veas-anlegget er Norges største renseanlegg. I eierkommunene til Veas bor det nærmere 800.000 kroner som produserer avløpsvann som Veas renser før det slippes ut i Oslofjorden. Veas er en forkortelse for Vestfjorden avløpsselskap.

Kjetil Wang-Hansen blir konstituert som konsernsjef i Veas. Han kommer fra stillingen som daglig leder i datterselskapet HOOP CO2 AS og har tidligere vært produksjonssjef i Veas. Borchgrevink fortsetter inntil videre som spesialrådgiver.

- Uvurderlig kompetanse

Stena Recycling, Brorchgrevinks nye arbeidsgiver, driver med avfallshåndtering og gjenbruk, og har som mål at ingenting skal gå til spille. Som seg hør og bør sier Borchgrevink i en pressemelding fra Stena at hun gleder seg veldig til å ta fatt på jobben. Startdato er ikke fastsatt ennå.

Borchgrevink tar over etter Max Trandem, som har bestemt seg for å gå av med pensjon etter ti år i selskapet.

- Borchgrevink bringer med seg en imponerende erfaring og kompetanse som vil være uvurderlig for vår videre vekst og utvikling, sier konsernsjef i Stena Metall, Kristofer Sundsgård.

Opphav og kilder: Pressemeldinger fra Veas og Stena Recycling

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078