23948sdkhjf

Bravida godt i gang med stor rammeavtale med Oslobygg KF

STOR KONTRAKT: Bravidas avdeling for Fire & Security i Oslo vant våren 2023 kontrakten på alle kultur-, idretts-, helse- og omsorgs- og beredskaps- og næringsbygg som eies av Oslo Kommune. 

Det skriver Bravida i en pressemelding.

– Da vi fikk denne avtalen, trakk vi nok det lengste strået på grunn av kapasiteten vår, sier Frode Andersen, avdelingsleder i Bravidas Fire & Security-avdeling i Oslo.

Kartlegging og kontroll

Ti årsverk inngår i dette teamet, og flere rekrutteres nå inn der. 

– Tildelingsbrevet viser at Bravida vinner på kvalitet og miljø, som var vektlagt høyt i konkurransen. Vi er vurdert ut fra de rammene kunden har gitt, og blitt tildelt den største av tre parallelle, likeverdige kontrakter for Oslobygg.

– Vi har fått den desidert største og mest komplekse porteføljen. Alle kommunale sykehjem og institusjoner, legekontorer, museer og alle steder der Oslo Kommune leier ut til næringsvirksomhet, er bygninger vi skal bevare sikkerheten i, sier Andersen.

Full drift i 275 bygg

– Oslobygg KF har tildelt oss den mest komplekse og utfordrende porteføljen de har. Porteføljen består i 275 bygg som har veldig mange formål. Vår tilnærming må derfor i stor grad være tilpasset og det krever mye av oss som leverandør. Derfor har vi etablert et eget dedikert team for denne avtalen, bestående av høyt kompetente kontrollteknikere, sier filialsjef i Bravidas Fire & Security-avdeling i Oslo, Joakim Malming

Bravida har brukt god tid på å optimalisere samarbeidet med Oslobygg, med vekt på forventningsavklaring, fremdriftsplan og god kommunikasjon.

– Nå er status at vi nærmer oss full drift og ligger godt an i forhold til fremdriftsplanen for våre tildelte porteføljer, og at kvaliteten på produktet vi leverer får gode tilbakemeldinger, sier Malming.

Bravida er Nordens ledende leverandør av tekniske helhetsløsninger innen service og installasjon. I Norge har Bravida rundt 3.200 medarbeidere, 70 avdelinger på mer enn 30 steder og omsatte for 5,2 milliarder svenske kroner i 2022.

Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak og en av landets største byggherrer og eiendomsaktører.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Bravida

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094