23948sdkhjf

Karmøy: Fusjon hos stor gjerdemontør

MARKEDSTUNGT: En av landest ledende montørbedrifter for gjerder, HT Gjerde Norge, fusjonerer nå med søsterselskapet og regional aktør HT Gjerde Haugaland.

HT Gjerde Norge AS produserer og monterer gjerder for både entreprenører, det offentlige og landbruket. Søsterbedriften HT Gjerde Haugaland holder også til på Karmøy, og resultatet av fusjonen er at de nå samler kompetansen og ressursene under navnet HT Gjerde Norge.

Gjerdeprodusenten samarbeider i dag med 14 monteringsavdelinger fra Jæren i sør til Karasjok i nord, og sysselsetter over 40 personer.

- Hensikten med fusjonen er å styrke både leveringsevnen og merkevaren både i regionen og nasjonalt, forteller fagansvarlig i HT Gjerde Norge AS, Ragnar Vikingstad.

HT Gjerde Norge leverer såkalte High-Tensile nett og tilrettelegger for maskinell montering av gjerder for veianlegg, parkanlegg og industri. Ambisjonen er nå å øke markedsandelen til varemerket i Norge, samt styrke posisjonen mot større oppdragsgivere og det offentlige. HT Gjerde Norge vil etter fusjonen ha en egen monteringsavdeling på Haugalandet.

– Fusjonen vil gjøre at vi kan øke vår kapasitet og samtidig gi bedre støtte til våre monteringsavdelinger rundt om i Norge. Da kan vi sammen påta oss større og mer krevende oppdrag framover, mener Vikingstad.

HT Gjerde Norge AS  er et selskap som leverer og monterer high tensile gjerdeprodukter i Norge. Selskapet baserer seg på en franchise-modell med 14 forhandlere over hele landet. HT Gjerde Norge AS ble etablert i 2014 og har hovedkontor i Torvastad på Karmøy. For mer informasjon, se www.htgjerde.no.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079