23948sdkhjf

Nå er det nyeste AnleggsMagasinet og TransportMagasinet ute

TUNG PROMO: Utgave 3-2024 av Norges beste bransjemagasiner er klare til å leses. Bla deg gjennom godsakene enten på skjerm eller papir.

Dette kan du lese om i AnleggsMagasinet 3-2024:

I denne utgaven av AnleggsMagasinet har vi viet mye plass til messen Vei og Anlegg 2024. Vi kaller det «Vårens tyngste eventyr». Det er Nordens største anleggsmesse, arrangeres i slutten av april, og det er to år siden sist gang. Klart vi gleder oss, og vi ønsker deg velkommen innom vår stand i hall A, plass 01-04!

Så ser vi at det etter et tungt 2023 begynner å løsne nå, og flere spår at det vil bli en bedring på økonomi og aktivitet fremover.

«Vi må holde trøkket oppe og være til stede med det beste av maskiner og utstyr. For er vi ikke det når det virkelig løsner så blir vi hengende etter.»

Dette har flere leverandører sagt til oss den siste tiden. Og du holder deg godt oppdatert på hva som skjer i anleggsbransjen ved å lese AnleggsMagasinet.

Du kan også lese om: Beltegraveren Komatsu PC210LC-11, rekordbedriften Leif Grimsrud AS, snart 40 år blant belter, tenner og stål, og tre ikoniske MB-trac.

Dette kan du lese om i TransportMagasinet 3-2024:

I denne utgaven av TransportMagasinet tar vi opp aktuelle tema som status på døgnhvileplasser, hverdagen som sjåfør på elektrisk lastebil og den alltid levende entusiasmen i bransjen. Sistnevnte står Nikolai Mæland for, i et ærlig intervju om både lastebilinteressen og om hvordan livet noen ganger kan være vanskelig å takle.

Vi har også sendt en av våre utenrikskorrespondenter innom Recharge City, et dansk praktanlegg når det kommer til hvilesteder i Skandinavia. Her er det litt å strekke seg etter for norske tilbydere.

Og mens vi er inne på drømmer; hva med et vikariat som yrkessjåfør i Australia eller Canada? Er du mellom 18 og 31 år finnes det spennende muligheter, organisert av et dansk firma som nå også planlegger å etablere seg i Norge.

Andre igjen, som Rolf Auganæs, har levd drømmen i flere år allerede. Han kjører mer eller mindre i fast rute mellom Norge og Tyrkia med vogntoget sitt, og gir i denne utgaven et innblikk i en verden få av oss får muligheten til å oppleve.

Få også med deg vårt portrettintervju av Erling Smestadmoen, som har solgt påbygg og hengermateriell i en mannsalder og fortsatt holder koken, 85 år gammel. God lesing!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047