23948sdkhjf

Tar over Veidekke Industri

Catharina Bjerke er ny administrerende direktør i Veidekke Industri.

Den nye direktøren kommer fra stillingen som direktør for drift og vedlikehold i samme selskap, skriver Veidekke i en pressemelding.

– Catharina Bjerke har forretningsteft, solid ledererfaring og er opptatt av mennesker, strategisk utvikling og forbedring, sier konserndirektør Jørgen Wiese Porsmyr om valget av en kandidat fra egne rekker.

Ledet omstrukturering

– Det har vært en spennende og krevende periode i drift og vedlikehold. Vi har restrukturert forretningsområdet på mange områder, blant annet når det gjelder organisering, styringsstøtte og kompetansebygging. Asfalt, pukk og grus, og drift og vedlikehold er tre komplementære forretningsområder med kompetente og stolte medarbeidere jeg ser frem til å jobbe tett med videre, sier Catharina Bjerke.

Catharina Bjerke tiltrer i sin nye rolle 15. august. Hun etterfølger Øyvind Moen, som er blitt administrerende direktør i Veidekke Eiendom.

Lang erfaring

Før hun begynte i Veidekke i oktober 2015, har Bjerke blant annet vært administrasjonsdirektør i Delta, administrerende direktør i Mesta Drift AS, direktør og regionsjef i ISS Facility Services AS samt administrasjonssjef i YTF i Yrkesorganisasjonenes sentralforbund.

Hun er er cand.mag. fra Universitetet i Trondheim med psykologi grunnfag, sosiologi og diplomøkonom fra Trondheim Økonomiske Høgskole.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064