23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Cathrine Botnevik har fått prosjektlederjobben i Askøypakken til Statens vegvesen. For øyeblikket pågår anleggsarbeidet på fylkesvei 212-strekningen mellom Lindhaugen og Slettebrekka.

Dagfinn Helsem har sagt opp stillingen som daglig leder for VestlandsHus. Helsem har de siste 13 årene ledet kjeden fra hovedkontoret i Ålesund. Helsem oppgir at han ønsker å søke nye utfordringer og slippe nye krefter til.

Steinar Fretheim blir direktør i Byggenæringens landsforening (BNL) og skal lede en nyopprettet avdeling for bygningspolitikk og kommunikasjon. Fretheim kommer fra Direktoratet for Byggkvalitet og vil tiltre stillingen førstkommende mandag.

Katarina Nilsson vil bli utnevnt til konserndirektør for People & HSE i Hydro. Svenske Nilsson har bred internasjonal erfaring, blant annet som leder av advokatfirmaet Vinges kontor i Kina. I Hydro overtar hun for Hanne Simensen, som er utnevnt til en ny stilling i selskapet.

Torstein Martinsen er ansatt som ny regionleder for byggautomasjon i Schneider Electric, som opplever økt etterspørsel om dagen og skal blant annet levere automasjonsløsninger til det nye Nasjonalmuseet.

Åse Helene Mørk tar over som daglig leder i Lund+Slaatto Arkitekter. Hun går samtidig inn som partner. Mørk har de seneste årene fungert som assisterende daglig leder og HR-ansvarlig i firmaet.

Gaute Brochmann er ansatt som ny redaktør i Arkitektnytt. Brochmann kommer fra stillingen som redaktør i bladet Billedkunst og har fram til nå hatt en prosjektstilling i Aspelin Ramm eiendom.

Sigrid Kartveit blir leder og partner i nystiftede Structor Brannsikkerhet. Kartveit er utdannet sivilingeniør og har mer enn 20 års erfaring som oppdragsleder og prosjektutvikler innen brannsikkerhet for store og komplekse bygninger.

Geir Frydenberg er ansatt som prosjektleder for Tak og Konstruksjoner hos Optimera Byggsystemer.

Frode Eikeland er ansatt som salgsansvarlig ved Klimax’ nye avdeling i Bergen. Eikeland kommer fra Caverion, hvor han har jobbet siden 1997.

I begynnelsen av oktober tiltrer Thomas Aaslund som ny salgsdirektør hos Isopartner. Han kommer fra stillingen som salgsansvarlig hos cellegummi-produsenten Armacell.

Dan Aborrelund er ny montasjesjef hos HubroHansen. Aborrelund kommer fra Hubro Hansens danske søsterbedrift, HSHansen.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Send oss en mail!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.187