23948sdkhjf

OBOS og Veidekke drar sørover

Tønsberg er neste stopp for «Oslo-partnerne», som skal sette opp 260 boliger nær Tønsberg sentrum.

De to selskapene har mange fellesprosjekter i Oslo-området, nå reiser de sammen til Tønsberg for å bygge 260 nye boliger ved den gamle yrkesskolen, opplyser OBOS i en pressemelding.

Avtalen innebærer at Veidekke Entreprenør bidrar i utviklingen av første byggetrinn i den såkalte Teieparken, som etter planen har salgsstart i første halvdel og byggestart i andre halvdel av 2018.

Avtalen inneholder en intensjon om at Veidekke Entreprenør også skal gjennomføre de neste byggetrinnene.

Veidekke inn tidlig

– Vi signerer nå kontrakten om utvikling av de første 60 boligene. Det innebærer at Veidekke er med tidlig i prosessen og bidrar i planleggingen. Målsettingen er at dette vil gi lavere byggekostnader, høyere kvalitet og lavere pris. Denne modellen er testet ut på flere andre prosjekter, men det er første gang vi gjør dette i Vestfold, sier prosjektleder Signe Olsen-Nauen i OBOS.

Det er Olsen-Nauen som skal lede prosjektet. Hun forteller at det er lagt vekt på at boligene skal passe for mennesker i ulike livsfaser.

Skog og sentrum

– Vi har ulike leilighetstyper i prosjektet. Det er lagt til rette for både kjøpergruppene femti pluss og førstegangskjøperne. Det spesielle med prosjektet er beliggenheten. Boligene ligger ved den store parken som omkranser Teie hovedgård og har Teieskogen i umiddelbar nærhet, men samtidig kort vei til sentrum, forteller Olsen-Nauen.

De første 60 boligene i Teieparken vil bli lagt ut for salg første halvår av 2018, og byggestart blir etter planen i andre halvår. Deretter vil byggetrinn for byggetrinn bli lagt ut for salg. Alle boligene vil bli solgt med forkjøpsrett for OBOS-medlemmer.

Teieparken

  • Utbygger: OBOS Nye Hjem
  • Entreprenør: Veidekke Entreprenør
  •  Arkitekt: Spir Arkitekter AS
  • 260 boliger for ulike kjøpergrupper
  • Første byggetrinn legges ut for salg første halvår 2018
  • Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094