23948sdkhjf

Cramo vant landsdekkende storkontrakt med Ruta Entreprenør

Cramo vant nylig en landsdekkende samarbeidsavtale med Ruta Entreprenør. Med denne avtalen blir Ruta Entreprenør den største oppdragsgiveren for Cramo i Midt-Norge.

Ruta Entreprenør er i positiv vekst og har hovedkontor i Trondheim. Høsten 2017 ble det også etablert en avdeling i Oslo som er godt i gang med to større prosjekter. Cramo vil være prioritert leverandør både i Midt Norge og på Østlandet.

– Cramo er et offensivt og fremoverlent selskap som har gjort seg bemerket i Midt-Norge de siste årene. Cramo har en ”shape & share”- strategi som sammenfaller godt med vårt verdigrunnlag. De er offensive, innovative, løsningsorienterte og stiller et robust kundeteam for å svare opp levereansebehov. Dette var utslagsgivende for valget av ny leverandør, sier Jørn André Hugdal, innkjøpssjef i Ruta Entreprenør.

Cramo har etablert seg som en av regionens største utleieaktører av anleggsutstyr i Midt-Norge. Salgssjef André Høvstad i Cramo er svært tilfreds med å innkassere denne avtalen som for Midt Norge sin del er en av de største samarbeidsavtalene signert i senere tid.

– Vi ser frem til samarbeidet med Ruta Entreprenør. De er et selskap i vekst, og som også satser offensivt i andre deler av landet, sier Høvstad

– Som landsdekkende leverandør med 28 utleieavdelinger vil vi være leveransedyktige på alle prosjekter, uavhengig av hvor Ruta Entreprenør ønsker å engasjere oss. Vi vil levere utstyr i alle produktkategorier som lift, provisorisk varme/lys/strøm, brakker og verktøy, sier Høvstad.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08