23948sdkhjf

Nytt om navn

Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Folk i bygg- og anleggsbransjene har flyttet på seg den siste uken.

Ukens toppsak har naturligvis vært gårsdagens avsløring om at samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen trer av fra sin stilling i regjeringen. Solvik-Olsen og familien skal flytte til USA da hans kone Tone Solvik-Olsen har fått ny stilling der.

Solvik-Olsen blir erstattet med FrP-kollegaen Jon Georg Dale, som går fra stillingen som landbruksminister.

Vidar Stokkeland blir Skanskas nye direktør i Skanska Commercial Development i Norge. Dette kom frem denne uken da selskapet annonserte store omrokkeringer i strukturen.

Stokkeland har lengre erfaring i Skanska, hvor han tidligere blant annet har vært regionsdirektør for Næring i Skanska Eiendomsutvikling.

Peab-konsernet har ansatt Camila Buzaglo i stillingen som kommunikasjonsdirektør. Buzaglo blir en del av konsernledelsen ved hovedkvarteret i Sverige.

Buzaglo kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i IP-Only. Tidligere har hun jobbet med kommunikasjon og samfunnskontakt i Telia. Hun har en bakgrunn fra det svenske regjerings- og stortingskontoret, som pressesekretær for daværende statsminister Göran Persson og Mona Sahlin, både da hun var statsråd og senere som partileder.

Vestlandshus annonserte denne uken at de har funnet sin nye markedssjef i Maria Gauffin. Gauffin kommer fra stillingen som senterleder ved Ålesund Storsenter og begynner i stillingen 1. september.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11