23948sdkhjf

Selvaag Bolig: Rolf Thorsen blir ny administrerende direktør

Selvaag Boligs styre har ansatt Rolf Thorsen som administrerende direktør i Selvaag Bolig ASA.

Dette kommer frem i en børsmelding torsdag. 

- Selvaag Bolig har vært i stadig utvikling med gode resultater siden børsnoteringen i juni 2012 og etablert seg som en toneangivende aktør innen bolig- og byutvikling i Norge. Det har vært stor interesse for lederjobben, og etter en grundig kartleggings- og rekrutteringsprosess har vi funnet kandidaten vi ønsket oss. Rolf Thorsen er en respektert og visjonær leder som har lang og bred erfaring med eiendomsutvikling og store og komplekse bolig- og byutviklingsprosjekter. Vi føler oss trygge på at han er rett person til å lede og videreutvikle selskapet, sier styreleder Gisele Marchand.

Thorsen har vært administrerende direktør i Oslo S Utvikling, som utvikler Bjørvika i Oslo, siden 2014. I perioden 1985 - 2014 jobbet han i NCC-konsernet der han blant annet var administrerende direktør for NCC Property Development AS fra 2007 til 2014. Thorsen har ti medaljer fra VM og OL fra sin idrettskarriere som roer.

- Dette var et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Selvaag Bolig er et ledende bolig- og byutviklingsselskap med bevist gjennomføringskraft, en fantastisk veksthistorie, og noen av landets mest spennende prosjekter i porteføljen. Selskapet har en helt unik posisjon for videre utvikling og det er en ære å få tillitt til å lede selskapet mot nye milepæler, sier Rolf Thorsen.

Thorsen tiltrer i stillingen når han har avsluttet sin nåværende jobb som administrerende direktør i Oslo S Utvikling. Olav H. Selvaag vil fungere som administrerende direktør frem til Thorsen overtar. Tiltredelse vil skje senest 1. mai 2019.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109