23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk i bransjen flytter på seg. Her er denne ukens stillignsendringer innen bygg- og anlegg.

Denne ukens toppnyhet var kanskje ikke så overraskende at Selvaag Bolig etter en del om og men har valgt sin nye administrerende direktør. Torsdag kom børsmeldingen om at selskapet har valgt Oslo S Utviklings Rolf Thorsen til å overta stillingen, etter at Baard Schumann måtte gå fra stillingen sin på dagen tidligere i år.

Thorsen er for øyeblikket administrerende direktør i Oslo S Utvikling, og vil gjøre ferdig sin stilling her før han går over til Selvaag – noe som vil skje senest 1. mai 2019.

Tiidligere denne uken ble det også meldt at Block Watne har funnet en ny distriktssjef i Charlotte Løken, som tar over det nyåpnede distriktskontoret i Moss.

Den nye distriktssjefen har bekgrunn som bedriftsøkonom og revisor med utdannelse fra BI og HIØ. Tidligere har hun jobbet som butikksjef i bklesbransjen og drevet egne klesbutikker, samt vært revisjonsmedarbeider.

Torbjørn Sellæg går fra å være leder av PA-miljøet hos Sweco til å bli den nye regionlederen for selskapets kontorer i Steinkjer. Han overtar stillingen 1. januar 2019.

Avtroppende regionleder Reidar Grande hos Sweco går over til stillingen som prosjektdirektør i selskapet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11