23948sdkhjf

Tekka vokser: Ansetter fire nye medarbeidere

Prosjektledelsesselskapet viser økende oppdragsmengde.

- På grunn av økende oppdragsmengde, og et ønske om å vokse i et godt marked, har 4 nye og erfarne medarbeidere begynt hos oss i begynnelsen av 2019, sier daglig leder Randi Øye Dahl i en pressemelding, gjengitt av blant andre Byggeindustrien.

- Vi har jobbet en stund med planen om å øke bemanningen samt å etablerer flere avdelingskontor i regionen. Nå etablerer vi kontoret i Sarpsborg med Ståle Andre Wiig og Stian Aarum, fortsetter Dahl og legger til at det allerede er synlige behov for flere ansettelser i Østfold.

Blant de nyansatte finner man Trond Dahl (54), som har grundig erfaring fra både byggherre- og entreprenørsiden av bordet.

Ståle Andre Wiig (48) har på sin side jobbet som både bygg- og anleggsentreprenør, inkludert arbeid med fundamentering og jernbane.

Stian Aarum (31) har erfaring som RIB og i tillegg erfaring som entreprenør.

Disse arbeiderne startet alle i stillingene sine 1. januar.

Den nyeste ansatte er Alexandra Elstner (42), som har lang erfaring som arkitekt, prosjekt- og prosjekteringsledelse.

TEKKA er et frittstående firma som leverer prosjektadministrative ytelser knyttet til bygg- og anleggsbransjen. Hovedkontoret er i Lørenskog med avdelingskontor i Sarpsborg. Tekka jobber med prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjekteringsledelse og rådgivning innenfor SHA, KS og BIM tjenester både for entreprenører og byggherre. heter det i meldingen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079