23948sdkhjf

Signerte milliardkontrakt om nytt sykehus

HENT AS har nå sikret en ny kontrakt med Universitetssykehuset Nord-Norge HF, Nye UNN, om samspillsavtale i sammenheng med utbyggingen av Nye UNN Narvik.

Dette kommer frem i en pressemelding, gjengitt av en rekke medier, blant andre Byggeindustrien.

Det er dette sykehuset som skal erstatte det gamle sykehuset i Narvik, og skal sikre at man samler tilbudet om fysisk og psykisk helse, samt rusbehandling.

Kontrakten omhandler arbeider fra råbygg til ferdig innvendig.

Høsten 2018 ble arbeidene med grunnarbeidet og etablering av ny ankomst gjennom en tunnel påstartet.

HENTs kontrakt er delt inn i en forprosjektsfase, og en gjennomføringsfase. Sistnevnte er inkludert som en opsjon etter utført forprosjekt.

Det meldes at det totale omfanget av prosjektet vil bli rundt 27.800 m2 BTA, og at kontrakten har en ramme på ca. 1,1 milliarder kroner.

- Vi er glad for at prosjektet nå går inn i en ny fase med etablering av forprosjektet. Vi er godt i gang med organisasjonsutviklingen for Nye UNN Narvik, og er rigget for det videre arbeidet. Vi har mange engasjerte medarbeidere og brukere som vil bidra med å etablere et nytt integrert sykehus, sier driftssjef Gry Andersen ved UNN Narvik.

 Vi takker for tilliten fra UNN HF og gleder oss til å ta fatt på neste trinn av utviklingen av Nye UNN Narvik. Det blir et spennende og hektisk løp fra påske og ut året, og at vi kommer i mål med forprosjektet innenfor rammeverk. Vi vil i denne fasen, i samarbeid med byggherre og brukere, optimalisere planene. Vi ser frem til et godt og givende samarbeid med byggherre og brukere, oppsummerer nestleder for kalkulasjon og innkjøpsavdelingen Arnt Skogan hos HENT i meldingen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093