23948sdkhjf

Sikret kaikontrakt i Oslo til 70 millioner

NRC Group er tildelt en entreprisekontrakt av Oslo kommune for bygging av Museumsutstikkeren i Bispevika. Kontrakten har en verdi på 68 millioner kroner.

Museumsutstikkeren er en ny konstruksjon rett utenfor det nye Munchmuseet i Oslo. Konstruksjonen vil være på omtrent 1,000 kvadratmeter og vil bestå av torg, trebrygge og båtkai. Den vil bli en del av Havnepromenaden, tilgjengelig for hele Oslos befolkning og for besøkende til Munchmuseet via en bru over Operatunnelen. Anlegget vil i tillegg få en syv meter høy bronseskulptur, «The Mother» av Tracey Emins, valgt av Oslo kommune gjennom en internasjonal kunstkonkurranse.

- Vi er svært stolte av å ha blitt valgt til å skape et nytt, flott uterom i Oslo til glede for alle, sier Hans Olav Storkås, daglig leder i NRC Norge.

- Dette er et prosjekt der vi får bruke vår spesialkompetanse til å bygge og rehabilitere kaianlegg og brygger. Museumsutstikkeren blir en spennende utvidelse av kaien ved Munchmuseet og den populære Havnepromenaden, fortsetter Storkås.

Arbeidene med prosjektet starter umiddelbart med planlagt ferdigstillelse i desember 2019.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109