23948sdkhjf

Bygger Tønsberg-prosjekt for nesten 200 millioner

 Betonmast Buskerud-Vestfold AS har inngått avtale med Bjarøy Eiendom AS om prosjektering og bygging av Egenesgården sentralt i Tønsberg sentrum. Avtalen har en verdi på om lag 180 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet ligger sentralt til ved jernbanestasjonen i Tønsberg. Kontorbygget får et særegent arkitektonisk utrykk. Totalareal er om lag 9.200 m2 fordelt på åtte etasjer og kjeller.

– Vi er stolte av å bli valgt som samarbeidspartner på dette flotte og sentralt beliggende kontorbygget. Vi har hatt en svært god samspillsprosess med Bjarøy Eiendom og KB Arkitekter og sammen har vi utviklet prosjektet innenfor byggherrens budsjett, sier Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold AS.

– Vi har gjennomført flere flotte prosjekter i Tønsbergområdet de siste årene, blant annet Kjelleparken og Slotsengen. Nå for tiden oppfører vi også Kjelle Ambulansestasjon. Tønsberg som by er i en spennende utvikling og vi er glade for å være en del av denne utviklingen, sier Thorkildsen.

Riving av eksisterende bygningsmasse ble avsluttet i mai og grunnarbeider for nybygget er allerede godt i gang.

Bygget skal stå ferdig i desember 2021.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125