23948sdkhjf

VIDEO: Vassbakk & Stol feirer 50-årsjubileum

Helgen som gikk var det duket for familiedag hos Skanska-selskapet Vassbakk & Stol, som i år feirer 50 år som bedrift.

Bedriften, som er et spesialfirma for masseforflytting, grave og sprengningsarbeider har rundt 630 ansatte og har vokst til å bli en svær aktør innenfor den norske bransjen.

Bedriften ble etablert i 1969, og omsatte i 2017 for 1,2 milliarder kroner. Hovedkontoret befinner seg i Kopervik på Karmøy, Rogaland, samtidig som det finnes to avdelingskontorer i Hordaland på Staupe og Morvik.

I anledning det store jubileumet, har Vassbakk & Stol laget en video hvor tidligere bergsprengningsleder Gunnar Kalstø forteller litt om visjonen bak firmaet og hvordan det føltes å jobbe der.

- Enten du kom i flosshatt eller du kom i pinnhue, så ble du behandlet akkurat likt av han Paul [Stol, red. anm], forteller Kalstø.

Da bedriften holdt familiedag på lørdag, dukket hele 1200 mennesker opp for festlighetene, noe arrangørene er meget fornøyde med.

- Det er jo kanonbra. Det viktigste med dette er å skape noe, ikke bare for de som jobber her, men for venner og familie også. Når vi ser været og ser hvordan folk koser seg så er det en fryd å stelle i stand, forteller informasjonsansvarlig Bjørn Egil Apeland til Karmøy Nytt.

- Vi har hatt en fantastisk dag som gjør oss litt sterkere sammen, skriver bedriften på Facebook i ettertid.

I anledning jubileumet, har de også tatt skrittet helt ut og spilt inn en jubileumsutgave av den klassiske Vassbakk & Stol-låten.

Se bildene fra festivitetene under!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11