23948sdkhjf

Aktør i Stavanger og Tromsø konkurs: 40 ansatte rammes

Styret i Stavanger-bedriften Roxel Tekniske AS har bestemt seg for å begjære bedriften konkurs.

Dette melder Aftenbladet i en artikkel (NB: betalingsmur).

Bedriften har vært teknisk totalentreprenør og servicebedrift for en rekke fag, som rør, automasjon, elektro og ventilasjon.

Før jul etablerte bedriften seg i Tromsø, og sikret seg flere prestisjeoppdrag som Solseilet til en verdi av 225 millioner, Scandic Tromsø til 80 millioner og tre av blokkene på Workinntoppen (240 millioner).

Det skal være snakk om rundt 40 ansatte som risikerer å miste jobbene sine, og det jobbes nå med NAV og Bedrifthelsetjenesten for å se hvilke alternativer som finnes for de som nå må se seg om etter nye arbeider.

Ovenfor nettstedet Nord24 (NB: betalingsmur), forteller konsernleder for Roxel, Dag Meling, at det er «utrolig beklagelig» at så mange blir pårørt.

- Jeg tenker på de ansatte som berøres i nord, øst og vest. Men vi klarer ikke å drive når noen få kunder ikke betaler regningene. Nå prøver vi alt vi kan å få de berørte over i andre jobber, i andre deler av konsernet innen for eksempel infrastruktur og olje/gass. Vi har det «grasalt» vondt nå, det er utrolig vondt, sier Meling til nettstedet.

Les mer om saken hos Aftenbladet eller Nord24

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063