23948sdkhjf

Bygger ny fabrikk i Norge - øker satsingen mot norden

Denne uken signerte TROX Auranor, som utvikler, produserer og selger av komponenter, utstyr og systemer for innendørs klimaanlegg og ventilasjon, kontrakt om å bygge ny fabrikk på Brandbu.

Bedriftne fikk godkjent sine planer om ny fabrikk i april i år. Sammen med sin byggrådgiver fra Sweco Norge AS har de jobbet intenst med planlegging av prosjektet og valg av byggentreprenør.

I august ble det skrevet en intensjonsavtale med byggentreprenør Syljuåsen AS og mandag 9. desember ble selve kontrakten signert.

Dette kommer frem i en pressemelding.

I meldingen forteller administrerende direktør Peter Sønderskov at bedriften har vært under press de siste årene:

- Vi har jobbet mye med prosjektering de siste månedene og det er med stor tilfredshet vi nå signerer kontrakt om totalentreprise med Syljuåsen. Vår kapasitet har vært under press de senere år og det er godt å vite at vi nå får en stor topp moderne produksjon, administrasjon og utviklingsavdeling med mer enn 13 000 m2 totalt til disposisjon, sier han.

Slik vil den nye fabrikken se ut. Illustrasjon: Syljuåsen. 

Han legger til:

- Det er også gjort en opsjonsavtale om tilliggende arealer ved behov for videre utvidelser senere.

Planene for den nye fabrikken er klare.

- Dette bygget vil gjøre oss i stand til å befeste vår posisjon som markedsleder i Norge, samt at vi kan satse større i Sverige, Danmark og øvrige land vi eksporterer til, sier han.

Etter planen skal bygget stå ferdig i slutten av 2020, og håpet for bedriften er at de skal være operative fra den nye fabrikken første arbeidsdag i 2021.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078