23948sdkhjf

Kjøper opp og styrkes i Sverige

Brand & Industriskydd og Secunova Gruppen har blitt en del av NOHA, og styrker NOHAs posisjon som en ledende leverandør av brannsikkerhet og service i Norden.

De svenske selskapene Brand & Industriskydd (B&I) og Secunova Gruppen signerte med NOHA i desember 2019.

Brannsikkerhetsselskapet B&I ble grunnlagt i 1991 og tilbyr sikkerhetsløsninger, brannsikring, rådgivning og service. Secunova Gruppen er en landsdekkende sikkerhetsleverandør som tilbyr innovative løsninger innen brannsikring.

- NOHA har tidligere hatt en ledende posisjon i Sverige, men etter en turbulent periode med flere eierskifter mellom 1999 og 2012, mistet vi den posisjonen. Etter å ha kjøpt Vivestra i fjor, og nå B&I og Secunova Gruppen, begynner vi å gjenvinne strukturen vi trenger for å ta tilbake posisjonen vi hadde på 90-tallet”, sier Frode Lemvik, administrerende direktør i NOHA i en pressemelding.

I februar 2019 ble det svenske serviceselskapet Vivestra en del av NOHA. Avtalen ble et godt fundament for satsingen om å bli den ledende leverandøren av brannsikkerhet og service i Norden. Den nye avtalen med B&I og Secunova Gruppen støtter denne satsingen. Det tar NOHA fra en regional til en nasjonal aktør i Sverige, med syv lokasjoner i Sverige.

- Dette er et spennende steg for Brand & Industriskydd Gruppen. Vi opererer i et stadig mer konsolidert marked, og det var viktig for oss å velge riktig partner å vokse med. Det føltes naturlig å gjøre det på samme måte som Vivestra. Nå ser jeg ser frem at vi sammen med NOHA når neste nivå”, sier Mikael Kindblom, administrerende direktør i Brand & Industriskydd og Secunova Gruppen.

NOHA ble etablert i 1924 og er en av Norges ledende leverandører av brannsikkerhet og service til næringsbygg og industri. De siste årene har NOHA fokusert på å modernisere driften, fortsette å levere kvalitetsprodukter og styrke NOHAs posisjon i det nordiske markedet. 

- Vi opplever en spennende tid med vekst, og vil fortsette arbeidet med å identifisere selskaper i Norden som vil bli en del av vår voksende gruppe, sier Lemvik.

Opphav og kilder: Pressemelding fra NOHA

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094