23948sdkhjf

Bygger 187 leiligheter for 630 millioner

Betonmast Boligbygg har signert avtale med Selvaag Bolig om bygging av 187 leiligheter fordelt på 14 bygg i første del av et nytt boligområde på Landåsjordene sentralt i Asker.

Kontrakten har en totalverdi er på om lag 630 millioner kroner ekskl. mva.

Landås Pluss bygges med bærekraftige løsninger, deriblant geovarmeteknologi, felles varmepumpeløsning og vannbåren gulvvarme.

De 187 leilighetene fordeles på fjorten bygg med underliggende parkering, samt eget servicebygg med fellesområde med møterom, kafé, kjøkken, treningsstudio m.m.

Kontrakten har tre byggetrinn. Byggetrinn 1 er i gang, og byggetrinn 2 og 3 skal etter planen avropes senere i 2020, avhengig av salg.

– Dette er en stor og viktig jobb for Betonmast. Vi har jobbet med dette prosjektet lenge, og er svært fornøyd med å få landet denne kontrakten nå. Jeg er veldig stolt av den innsatsen våre medarbeidere legger ned, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Camilla Øen er prosjektleder for Landås Pluss.

– Dette er et stort og spennende prosjekt med mange gode kvaliteter, blant annet i bærekraftige og moderne løsninger. Dette skal vi selvsagt følge opp på beste måte. Vi er glade for at Selvaag Bolig atter gir oss tilliten til å bygge et så flott prosjekt. Nå skal vi vise at vi er tilliten verdig, avslutter hun.

Prosjektet er allerede i gang, og forventes overlevert sommeren 2022.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.083