23948sdkhjf

Ny konsernsjef i Kruse Smith

Styret i Kruse Smith AS har ansatt Jon Syrtveit (54) som ny konsernsjef etter Heidi Wolden. Han har vært konstituert i stillingen siden mars i år.

-Vi er tilfreds med at Jon Syrtveiter villig til å ta på seg den store oppgaven i en krevende periode for både bransjen og selskapet. Blant flere eksterne og interne kandidater er styrets vurdering at Syrtveit er den som oppfyller kriteriene best. Vi var hele tiden tydelige på at vi skulle ha en moderne og faglig sterkleder med bransjeerfaring, og da er det ekstra gledelig når den beste blant mange gode er en av våre egne, sier styreleder Sissel Leire.

Jon Syrtveit startet i Kruse Smith som økonomidirektør i 2003 og gikk videre til å bli regiondirektør for region Syd i 2008. Syrtveit har opparbeidet seg solid og relevant erfaring og har levert gode resultater for selskapet. Selskapet har vært gjennom store endringer og trenger ytterligere god fart i arbeidet med kontinuerlige forbedringer mot en positiv bunnlinje.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, men har samtidig svært stor respekt for oppgaven. Min viktigste jobb fremover blir helt klart å skape lønnsomhet i selskapet. Vi skal lære av våre feil, men så skal vi se fremover. Jeg vet hva som bor i dette selskapet, og det fyller meg med optimisme, sier den nye konsernsjefen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.075