23948sdkhjf

Nytt materiell til prisen av brukt

Kan det være smart? Eller er det for godt til å være sant?

LEVERANDØRPROFIL: Scanlift AS er en liten norsk importør av trucker, lagermateriell og tilbehør.

Selskapet, som ikke må ikke forveksles med nesten likelydende Scanlift Maskin eller Scanlift Rental, ble etablert i 2007, har lokaler i Bærum, og er eid og drevet av Carl Erick Frølich Fuglesang. Selskapet har en omsetning på 10-12 millioner kroner årlig.

Forretningsideen til Scanlift er import av trucker og lagermateriell fra de kinesiske produsentene Maximal gaffeltrucker (diesel og elektriske) og Xilin med elektriske jekketraller, pallestablere, ledetrucker og plukktrucker mm.

Disse produsentene holder angivelig holder høy kvalitet til lav pris. Eller som Scanlift selv skriver «Nytt materiell til prisen av brukt».

Den klassiske problemstillingen rundt kjøp av materiell fra mindre kjente merker uten ettermarkeds-, service- og reparasjonsnettverk i Norge, mener Scanlift er et mindre problem.

- Svært mange deler og maskiner produseres i Asia av kostnadsmessige hensyn. Deleleveranser er satt i system og sendes med kurerservice direkte fra produsent, eller fra sentrallager i Europa, om det ikke er på lager i Norge, argumenterer bedriften.

Scanlift as opplyser at de lagerfører et bredt utvalg standardmodeller fra Xilin og Maximal.

Artikkelen er en del av vårt tema om Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078