23948sdkhjf

Leverer sikkerhetsløsninger til Nasjonalmuseet

Rapp Bomek leverer sikkerhetsdører og -porter til sluttføringsfasen av det nye Nasjonalmuseet.

Rapp Bomek samarbeider tett med Statsbygg for å ferdigstille det nye Nasjonalmuseet og leveranser av sikkerhetsdører, -porter og -tjenester. Det skal installeres i underkant av 900 dører, porter og luker. Sikkerhetsløsningene produseres på selskapets produksjonsanlegg i Kapp og i Bodø.

– Nasjonalmuseet er et signalbygg med store sikkerhetsbehov, og vi er stolte av å kunne være med på å sluttføre et så viktig prosjekt, sier Marius Stormoen, prosjektdirektør i Rapp Bomek i en pressemelding.

– Nasjonalmuseet er et signalbygg med store sikkerhetsbehov, og vi er stolte av å kunne være med på å sluttføre et så viktig prosjekt, sier Marius Stormoen, prosjektdirektør i Rapp Bomek.

Administrerende direktør i Rapp Bomek, Kurt Kristoffersen, opplever et økende behov for produktene som er utviklet for Nasjonalmuseet, også i andre bygg- og anleggsprosjekter i Norden.

– Sikkerhetsloven i Norge og behovet for høykvalitets sikkerhetsdører, vinduer og porter for offentlige bygninger som museer, offentlig administrasjon, politi og forsvarsbygg, øker i Norden. Det samme gjelder for infrastruktur som vannforsyning, tunneler og distribusjonssentraler for elektrisitet, sier Kurt Kristoffersen, administrerende direktør i Rapp Bomek.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062