23948sdkhjf

SAP digitaliserer Girteka

Som et ledd i en svært ambisiøs vekststrategi ønsker Girteka Logistics å digitalisere sin virksomhet ved hjelp av SAPs tekniske plattform og bransjetilpassede løsning for transportselskaper.

Girteka Logistics er Europas største transportselskap med egen flåte, og leverer mer enn 670.000 fulloads i året. I 2010 hadde selskapet 600 lastebiler og har siden da utvidet flåten til over 7.400 lastebiler og 7.800 tilhengere i Europa og SUS-landene (samveldet av ni uavhengige stater som tidligere tilhørte Sovjetunionen).

Girteka har en svært ambisiøs vekststrategi og det er forventet at antallet av både lastebiler og tilhengere vil passere 10.000 i løpet av neste år.

Digitalt rammeverk fra SAP

Som et ledd i vekststrategien vil Girteka Logistics digitalisere sin virksomhet ved hjelp av SAPs tekniske plattform og bransjetilpassede løsning for transportselskaper.

Samarbeidet som er inngått med SAP berører alle Girteka Logistics´ 18.000 ansatte i Europa og SUS-området. Det digitale rammeverket omfatter SAPs løsninger innen blant annet økonomi, prising, kontrakt- og ordrehåndtering, underleverandører, lager- og utsendelseshåndtering, samt kundeservice. De standardiserte og fullt integrerte løsningene vil ifølge en pressemelding forenkle og automatisere komplekse logistiske prosesser, samt øke nøyaktigheten og effektiviteten i Girtekas transporttjenester.

– Våre kunder ønsker å maksimere sin avkastning ved å samarbeide med større og mer avanserte logistikkleverandører. Girteka Logistics trapper opp for å imøtekomme markedets voksende etterspørsel etter transparens og effektivitet når det gjelder transport av store mengder av varer til konkurransedyktige priser. Samtidig bistår vi våre kunder med å levere en utmerket opplevelse til sine sluttkunder, sier Edvardas Liachovi�?ius, adm. direktør i Girteka Logistics.

Redefinerer transportbransjen

– Girteka Logistics redefinerer transportbransjen. Med SAP som strategisk partner kan vi nå øke forretningsproduktiviteten og effektivisere våre interne prosesser, samtidig som vi legger grunnlaget for høy transportkvalitet for våre kunder. Sammen med SAP akselererer vi digitaliseringsreisen for transportbransjen, sier Martynas Sarapinas, CIO hos Girteka Logistics.

Brian Duffy, President EMEA North i SAP, sier at SAP vil sette sitt preg på fremtidens logistikk ved hjelp av innovasjon og teknologi, samt være en katalysator for nye strategiske digitale transporttjenester i Europa.

– Det er ikke lenger tilstrekkelig å flytte objekter fra A til B. Transportselskaper har en avgjørende rolle for å sørge for dataintegrasjon, ved å se sammenhenger og samle data fra hele verdikjeden, sier Duffy.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172