23948sdkhjf

Økt effektivitet med nedfellbare twistlocks

Greencarriers Port Logistics-avdeling i Bergen har tatt i bruk en reachstacker med nedfellbare og forlengede twistlocks som blant annet gjør det mulig å håndtere opentopper med overhøyde opptil 160 cm. uten bruk av kjettinger.

Den nye reachstackeren er en 45-tonns Kalmar DRG450-65S5XS reachstacker og det mest spesielle med den er at åket er utstyrt med nedfellbare twistlocks.

– Dette gir ekstra lengde på åket og mulighet for å løfte containere, ulike typer flak og opentopper med en overhøyde på opptil 160 cm uten bruk av kjettinger, opplyser Erik Hagen, salgs- og markedskoordinator i Kalmar Norge.

En annen fordel med løsningen er at stackeren også kan benyttes til å løfte containere direkte fra båt fordi man rekker lavere ned når åket er i nullposisjon.

Økt funksjonalitet

Dag Lygre, leder for Port Logistics i Bergen, mener mange av Greencarriers kunder innen for eksempel maskin- og oljeindustri vil få glede av den økte funksjonaliteten. Han forteller at nedfellbare ben ikke bare øker effektiviteten, men også øker sikkerhet for føreren.

Greencarriers fokus på HMS-K er grunnleggende for all drift og viktig med tanke på valg av leverandør. Kalmar leverer maskiner som i tillegg til å være sikre har svært god ergonomi og gir ekstra komfort for føreren, heter det i en pressemelding.

Greencarrier Port Logistics har tegnet en fullservice avtale som sikrer effektiv drift og optimal utnyttelse av alle sine maskiner fra Kalmar.

Greencarriers divisjon for Port Logistics er en av Norges fremste eksperter innenfor havnelogistikk, med lokasjoner i Bergen, Kristiansand, Larvik, Drammen og Moss. Håndtering av last og containere skjer hovedsakelig med utstyr levert fra Kalmar.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
TransportMagasinet på jobb med Cora Siren Valde: - Et godt forbilde
Veidekke bygger 75 leiligheter for 210 millioner kroner i Bergen.
Elektrisk småtass klar for last mile-oppdrag
Rental.one AS blir forhandlere for IRM Norge AS
Utbytterikt for Veidekke som økte omsetningen i 2022
Nytt navn: Anlegg Nordvest AS blir til Allgrunn AS
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.172