23948sdkhjf

XXL først i verden med ny AutoStore-port

Ved å ta i bruk AutoStores nye RelayPort-arbeidsstasjon har XXL økt sin effektivitet i betydelig grad.

Den økte håndteringskapasiteten er oppnådd ved at ventetiden mellom kasser er redusert til et minimum.

Arnold Hjelm Nielsen, Key Account Manager hos Element Logic Norge, mener at den nye RelayPorten derfor er et godt alternativ til den populære karusellporten for AutoStore-brukere som har bruk for enda høyere gjennomløp.

Opptil 650 kasser i timen

XXL var den første AutoStore-brukeren i verden som tok i bruk den nye arbeidsstasjonen.

– Vi er veldig fornøyd med RelayPort. Ved å bruke stasjonen på daglig basis har vi vært i stand til å øke medarbeidernes produktivitet som har resultert i lavere personalkostnader, sier Geir Nielsen, Logistics Director i XXL.

RelayPort består av en ergonomisk arbeidsstasjon med to til seks buffermoduler som kontinuerlig forer operatøren med kasser. Ved bruk av samtlige buffermoduler og Black Line-robotene kan stasjonen håndtere opptil 650 kasser i timen. Element Logic opplyser at også de langt mer utbredte Red Line-robotene er kompatible med den nye arbeidsstasjonen, hvilket gjør den til en tilgjengelig løsning for alle typer AutoStore-installasjoner. Med Red Line kan stasjonen håndtere opptil 450 kasser i timen.

Fordobler hastigheten

– På dager med høye volumer og mange deadlines har RelayPort bevist sin høye kapasitet gjennom å booste vår effektivitet enda mer. På en høyvolum-dag kan hver medarbeider lett fordoble sin hastighet sammenlignet med tilsvarende arbeid på andre porter, forklarer Kai-Remi Berge, Operating Manager i XXL.

Han legger til at opptiden på den nye arbeidsstasjonen har vært tett oppunder 100 prosent i løpet av de månedene den har vært i bruk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.157