23948sdkhjf

Logicenters bygger mer i Vestby

Logicenters skal utvikle et 12.000 kvm stort logistikkanlegg i Vestby. Det er allerede inngått en kontrakt med BH Nordic AS som skal leie omtrent halvparten av eiendommen.

Logistikkeiendomsaktøren Logicenters eies av NREP og fortsetter å styrke sin tilstedeværelse ved strategiske logistikk-knutepunkter i Norden. Ett år etter at selskapet etablerte seg i Norge i 2015 kjøpte NREP prosjektet Vestby Logistikkpark av NCC. Tomten var på 132 mål og i februar i fjor kunne Prime Cargo offisielt innvie sitt 44.000 kvm store 3PL-bygg som leies ut av Logicenters.

Jørgen Bråten Nordby, kommersiell sjef i Logicenters Norge, var den gang svært stolt av at selskapets første nybygg her i landet var blitt overlevert til avtalt tid og at leietakeren hadde funnet seg godt til rette.

På den samme tomten skal Logicenters nå utvikle et 12.000 kvm stort logistikkanlegg. Selskapet har allerede inngått en kontrakt med BH Nordic AS, bedre kjent som Barnas Hus, som vil leie ca. 5.800 kvm av eiendommen. Grunnarbeidene vil starte i mars og eiendommen skal etter planen være ferdigstilt i februar til neste år. Det resterende arealet skal leies ut til ytterligere en eller flere leietakere.

Miljøoptimalisert

Anlegget skal utvikles i tråd med Logicenters klare fokus på bærekraft. Det vil også bli Breeam-sertifisert, en miljøsertifisering som stiller strenge krav til eiendommens bærekraft. Logicenters tilbyr solceller på taket med sikte på å forsyne leietakere med grønn strøm, med et mål om at dette ikke øker leietakernes totale kostnad knyttet til energi.

– Vi er glade for at vi har kunnet tilby BH Nordic et nytt lager i Vestby. Det er et selskap som etter vår erfaring har et seriøst miljøfokus, og som prioriterer tilfredshet fra ansatte i de nye lokalene og som også har utfordret oss til å utvikle gode løsninger, sier Jørgen Bråten Nordby. – Det er også spennende at vi bygger ytterligere 6.200 kvm for flere potensielle leietakere på eiendommen, hvor vi kan tilby fleksibilitet i både areal og kontraktslengde. Vestby er et geografisk strategisk logistikknutepunkt i nærhet til Oslo og det er gledelig for oss å kunne styrke vår tilstedeværelse ytterligere i området, fortsetter han.

– Vi i BH Nordic og Barnas Hus er svært fornøyd med denne avtalen om nye og effektive lokaler i Vestby. Barnas Hus er Norges ledende faghandel innen utstyr og klær til baby og barn. Fra dette logistikksenteret vil vi videreutvikle vår sterkt voksende nettbutikk og serve våre 25 fysiske butikker med gode produkter, opplyser William Skaar, økonomi- og IT-direktør i BH Nordic AS. Han legger til at BH Nordic og Barnas Hus er sertifisert som Miljøfyrtårn og at hele organisasjonen ser frem til å ta i bruk et effektivt og miljøvennlig lokale.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172