23948sdkhjf

Stortruck-guru Björn har byttet beite

Danske UnikTruck har ansatt bransjeveteranen Björn Fritzell som har fått salgsansvaret for brukte stortrucker og annet tungt håndteringsutstyr i både Sverige, Norge, Finland og Island.

Björn Fritzell kjenner det norske stortruckmarkedet svært godt. Han har tidligere arbeidet for Ljungby Maskin, i Brubakken og ikke minst i Kalmar Norway der han var i to perioder, senest fra 2013 til 2019 da han valgte å flytte tilbake til hjemlandet og begynte i Toyota Material Handling i Malmö.

Nå har blitt ansatt som salgsdirektør i danske UnikTruck som har etablert et nytt kontor nettopp i Malmö og hvor Fritzell får ansvaret for selskapets salg i både Sverige, Norge, Finland og Island.

Spesialister på brukte tungtrucker

UnikTruck er et firma som er spesialister på brukte tunge trucker, reachstackers og annet for utstyr for tung materialhåndtering. Selskapet er eid av Protruck som er en stor aktør på det danske markedet og ble etablert i 2007 av en annen veteran i skandinavisk truckbransje: Michael Laursen. UnikTruck har hovedkontor sammen med ProTruck i Odder, rett sør for Århus, og i tillegg til det nye kontoret i Malmö har selskapet lenge vært etablert i Tyskland.

Michael Laursen mener Björns lange erfaring, kombinert med kompetansen til det eksisterende teamet, gjør at de får en helt unik profil og teknisk kompPetanse som få i markedet kan måle seg med.

– Da jeg snakket med Michael visste jeg at vi sammen virkelig kunne tilby noe unikt til våre kunder. Ikke bare har vi det største lageret av tunge trucker, men vi har også det mest erfarne teamet av mekanikere, samt de mest konkurransedyktige prisene i Europa. Vi har helt enkelt de rette bestanddelene for å kunne levere den optimale logistiske løsningen, hevder Björn Fritzell.

Artikkelen er en del av vårt tema om Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14