23948sdkhjf

Goupil G6 klar for bestilling

Helelektrisk varebil med 15 mils rekkevidde - leveres som pickup, kassevogn og med tipp.

Nye Goupil G6 plaserer seg behørig i den kompakte delen av varebilsegmentet. Den som sine søsken er et helelektrisk nyttekjøretøy som retter seg mot bynære oppgaver og varetransport i det grønne skiftet.

Tilgjengelig for bestilling fra 1. juli

- Goupil G6 kan bestilles allerede nå, sier Mattis Skare, salgsansvarlig Goupil hos importøren Multimaskin.

- Den kan leveres som pickup, kassevogn og med tippbart lasteplan i tillegg til forskjellige konfigurasjoner avhengig av kundens ønsker og behov. Produksjonen starter opp høsten 2020 og vi regner med at de første leveransene vil skje i slutten av året, legger han til.

Nyttekjøretøyet er designet med byer og bynære områder i tankene, og avhengig av konfigurasjon, har den en nyttelast på opptil 1200 kg og en lastekapasitet på opptil 9 m3.

153 kilometer

Rekkevidden er på opptil 153 km i henhold til WLTP-syklusen. Takket være 6,6 kW lader, kan 30 kW-batteriet lades helt opp på 5 timer fra en ladestasjon.

Toppfarten er 80 km/t.

Kompakt sak

Goupil kjennetegnes ved å ha smale og kompakte el-drevne nyttekjøretøy. G6 er intet unntak; med kun 1,7 m bredde og 4,8 m lengde, er den et av markedets mest kompakte i sin klasse.

Utstyret

Målsettingen med G6 er å tilby tjenester av høy kvalitet i kategorien elektriske nyttekjøretøyer under 3,5 tonn. Derfor kommer G6 med et omfattende utvalg av standardutstyr, som f.eks.: 3-seters førerhus, elektriske vinduer, oppvarmede sidespeil, regenerativ bremsing, lys- og regnsensor, 5000 W varmeapparat.

En LCD-skjerm plassert i senter av førerhuset skal gi oversikt over strømforbruk og gir samtidig tilgang til funksjoner som justering av den elektriske bremsen, LED-lys foran og sidespeil.

Lithiumbatteriene er plassert under førersetene, slik at hele bakre delen av karosseriet er tilgjengelig for montering av ulike påbygg/arbeidsredskaper.

G6-konfigurasjoner:

Lasteplan i aluminium (som pick-up eller lastekasse med tipp) med sidelemmer, 9 m3 skappåbygg i samarbeid med Libner/Palkit, videre en stor avfallscontainer og hydraulisk krokløfter med container i samarbeid med Dalby, arbeidsplattformer i samarbeid med Klubb, avfallscontainer for innlasting bak fra Faun, persontransport, kjølepåbygg, påbygg for næringsmidler med videre.

Om Goupil:

GOUPIL ble grunnlagt i 1996 og er et selskap sør-vest i Frankrike. De har vært tidlig ute med elektriske nyttekjøretøy og designer og produserer skreddersydde løsninger for lokale myndigheter, industriområder, interessenter i fritidsbransjen og selskaper som spesialiserer seg på leveranser med støysvake kjøretøyer.

Det er et datterselskap av Polaris-gruppen siden 2011.

Goupil-kjøretøyene (G2, G4, G5, G6 og tidligere G1 og G3) distribueres i 35 land.

KLIKK for alle artikler i Smartlogistikk og systemer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126