23948sdkhjf

N.C. Nielsen skal selge Konecranes i Norge

Danske N. C. Nielsen blir forhandler for Konecranes Lift Trucks i hele Skandinavia.

N.C. Nielsen har inngått en avtale med Konecranes om salg av Konecranes-gaffeltrucker og -reachstackere i Norge og Sverige. Det betyr at det store danske truckselskapet nå forhandler både Terberg-terminaltraktorer og Konecranes-maskiner i hele Skandinavia.

Her i landet har Konecranes Lift Trucks vært representert av Brubakken AS siden 2007. Leif Bærstad i selskapet opplyser til Logistikk & Logistikk & Ledelse at de vil fortsette å være importør noen måneder til. Hva som skjer senere har han ingen kommentar til utover å presisere at Brubakken fortsatt skal være i dette markedet.

Claus Lilleholt, som er ansvarlig for det norske og svenske markedet i N. C. Nielsen, bekrefter at Brubakken fortsetter med Konecranes i en overgangsperiode, men heller ikke han vil si noe om hva som vil skje etter det.

Nytt kapittel for N. C. Nielsen

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes gaffeltrucker og reachstackere på det danske markedet. N.C. Nielsen og Konecranes samarbeider fra før tett på mange fronter og har blant annet utviklet en serie heavy duty-reachstackere (med løftekapasitet på 85–152 tonn) som selges over hele verden.

I tillegg til Konecranes er N.C. Nielsen kjent for å importere og forhandle Terberg-terminaltraktorer i hele Skandinavia. Med det nye oppsettet hevder N.C. Nielsen å dekke alle behov på heavy handling-området – enten det gjelder løsninger med nye maskiner, serviceavtaler, spesialmaskiner, ekstrautstyr eller brukte maskiner.

– Vi starter et nytt kapittel i vår Konecranes-historie. Vi gleder oss over å ha utvidet samarbeidet til å gjelde Norge og Sverige. Vi har etablert et nytt heavy handling-team som skal støtte vår skandinaviske innsats, sier salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.

Alle Konecranes-kunder hos N.C. Nielsen kan dessuten dra fordel av en serviceorganisasjon med erfarne teknikere som står klare for å rykke ut for løpende vedlikehold og eventuell akutt assistanse – uansett hvor i Norge, Sverige eller Danmark de måtte befinne seg. Ekspertisen dekker hele spekteret fra vedlikehold, service og reparasjoner til reservedeler samt teknisk support, heter det i en pressemelding.

Nordiske Fagmedier AS vil fra og med 1. september satse hardere på logistikkområdet og i den forbindelse vil vi sende ut et nyhetsbrev i uken, som kun fokuserer på dette området. Meld deg på her.

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125