23948sdkhjf

Forbedrer servicen i Nord-Norge

DHL Express har utvidet samarbeidet med Widerøe og startet opp med daglige flygninger til Lofoten og Vesterålen.

Dette medfører at DHL Express nå kan levere ut til disse områdene dagen etter ankomst til Norge, og eksportsendinger vil gå ut av landet allerede samme dag som de hentes opp.

I mer enn 30 år har DHL Express levert ut til Lofoten og Vesterålen via Bodø og/eller Evenes. Ankomsttidene har ikke vært de gunstigste, distribusjonen har ikke gått daglig, ei heller regulært til de viktigste stedene. Selskapet melder at dette nå er kraftig forbedret.

Samarbeid med Widerøe

Til Lofoten har DHL Express nå startet daglige flygninger til Leknes. Godset går med SAS, deretter med Widerøe via Bodø og ut til Leknes. DHL Express´ samarbeidspartner i Bodø, Svenn´s Transport, fortsetter distribusjonen, men leverer nå direkte ut fra Leknes.

Til Vesterålen flys godset med Widerøe til Stokmarknes, hvilket forbedrer servicen markant til hele området, inkludert Sortland, Myre og Andenes. DHL Express har inngått samarbeid med Widerøe Ground Handling som har overtatt distribusjonen ut fra Evenes, både til Vesterålen og til Harstad og Narvik/Ofoten.

Spennende utfordring

– For oss er dette en spennende utfordring, sier Siw Selnes, kommersiell direktør i Widerøe Ground Handling. – Vi er ikke ukjente med å samarbeide med DHL Express da vi har gjort det i Kirkenes i noen år. Vesterålen byr imidlertid på utfordringer når det gjelder avstander, men vi har godt kvalifiserte medarbeidere som vil gjøre sitt ytterste for å serve ut fra Evenes og Stokmarknes. Dessuten vil dette bidra til å styrke Widerøe Ground Handling sine operasjoner ved de to flyplassene, sier hun.

Også Svenn Toftesund, daglig leder i Svenn´s Transport er fornøyd med endringene. «– Servicen har vært tilfredsstillende hittil også, men dette er et nytt og solid steg opp, og servicegraden vil bli enda bedre for både næringsdrivende og private i hele Lofoten, sier Toftesund.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094