23948sdkhjf

Element Logic styrker seg i Sverige

Thomas Karlsson er ansatt som adm. direktør i Element Logic Sweden AB.

Norske Element Logic er en av de mest ekspansive systemintegratørene i Europa innenfor materialhåndtering. Selskapet har vært aktive i Sverige siden 2005 og Element Logic Sweden AB har i dag drøyt 20 ansatte.

Thomas Karlsson overtok 8. januar som ny adm. direktør i selskapet som frem til da hadde vært ledet fra Norge. Han har 17 års erfaring fra ulike ledende posisjoner i Swisslog og har de to siste årene vært adm. direktør for TGW i Norden.

Kraftig vekst i e-handel

Element Logic er først og fremst kjent som en integratør av AutoStore som i Sverige blant annet benyttes av selskaper som Jollyroom, Babyshop, Boozt, Intersport og Blåkläder.

– De siste årenes formidable tilvekst i både Norge og i Sverige viser at tiden er inne for å bygge den svenske organisasjonen ytterligere og skape en enda større tilvekst på det svenske markedet, sier salgsdirektør Håvard Hallås i Element Logic. Han viser til at den kraftige veksten i e-handel skaper behov for effektive og intelligente lagerløsninger og viser til at det er nettopp det selskapet kan levere.

Svensk e-handel har hatt en årlig vekst på mellom 15 til 16 prosent de to siste årene og står nå for nær ni prosent av den totale svenske detaljhandelen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078