23948sdkhjf

Bygger ny hub på Kastrup

DHL Express investerer én milliard danske kroner i et nytt knutepunkt på Københavns lufthavn.

Den nye og høyt automatiserte huben skal ifølge DHL Express forbedre både deres servicehastighet og -kvalitet betydelig i regionen.

Huben blir på drøye 26.000 kvm og vil kunne håndtere nesten 37.000 pakker i timen døgnet rundt.

Ryggraden i nettverket

– Vi ønsker å vokse gjennom kvalitet. Derfor investerer vi betydelig i utvidelsen av vår infrastruktur for å øke effektiviteten og ytterligere forbedre vår service. Våre internasjonale huber er ryggraden i vårt globale nettverk som forbinder både private kunder og bedrifter fra alle bransjer, og gjør det mulig for dem å dra nytte av den pågående e-handelsveksten, sier John Pearson, global adm. direktør for DHL Express.

En av de mest moderne

– Vi opplever en enorm vekst i grenseoverskridende netthandel, sier Atli Einarsson, adm. direktør for DHL Express i Danmark. – Denne massive oppgraderingen av anlegget vårt vil gjøre det til en av de mest moderne av våre 19 regionale huber over hele verden. Dette viser betydningen av vårt lands fremtidige rolle i nettverket. Det nye regionale knutepunktet vil være til nytte for bedrifter og forbrukere i Danmark, men også over hele Norden, mener Einarsson.

DHL-pakker til og fra Danmark reiser vanligvis via hubene i Leipzig i Tyskland eller East Midlands i England. Når den nye huben på Kastrup er bygget, vil flyene ifølge DHL nå sine destinasjoner direkte og uten ekstra stopp underveis. Færre stopp betyr enda raskere levering, noe som er kritisk for mange selskaper og viktig for forbrukerne i dag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078