23948sdkhjf

Dachser i fortsatt vekst

Dachser rapporterer om en vekst også i 2018: Den globale logistikkleverandøren økte nettoomsetningen med 5,5 prosent til 5,57 milliarder euro.

Antall forsendelser økte i fjor med 2,5 prosent til 83,7 millioner og den samlede tonnasjen økte med 3 prosent til 41,3 millioner tonn.

Samtidig melder den globale logistikkleverandøren om at visse utfordringer tydeligere: mangelen på yrkessjåfører og logistikkagenter, potensielle flaskehalser i kapasiteten som følge av markante sesongtopper og mangel på lastekapasitet, samt økende usikkerhet om kjøreforbud for diesellastebiler, brexit og fremtiden for internasjonale handelsforbindelser.

– I 2018 ble det klart at logistikken måtte ha fokus på å forvalte knappe ressurser, sier selskapets toppsjef, Bernhard Simon. – Med denne bakgrunnen er det viktig å håndtere veksten med et formål og på en slik måte at vi opprettholder en sunn balanse mellom kvalitet, prosesser og kostnader. Bærekraftig vekst er det eneste som vil komme ansatte og kunder til gode, fortsetter Simon.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.187