23948sdkhjf

Nye Renault Master Red Editon

Ny front, nytt interiør, nye assistentsystemer og nye motoralternativer.

Renault Master Red Edition, en topputstyrt spesialversjon tilrettelagt for det norske markedet får sin Norges-lansering høsten 2019.

Interiøret har nytt dashbord, ratt og mer lagringsplass.

Den nye førerassistentpakken inneholder aktiv nødbremsassistent, sidevindassistanse, permanent sikt bakover via kamera, blindsonevarsling og parkeringsassistanse.

Nye motoralternativer

Motorutvalget får seks varianter å velge mellom. Bilen kan i første omgang bestilles med Euro 6d-temp og Euro VI diesel motorer, fra 130 til 180 hk, og et dreiemoment på 400Nm.

Alle dieselmotorene kommer med twin-turbo teknologi og skal klare drivstoffreduksjon på opptil en liter per 100 kilometer og CO2-verdier innenfor EU-kravene.

Elmotor i 2020

I tillegg vil det etter planen i løpet av 2020 tilbys en elektrisk motor på 57 kW i det norske markedet.

Red Edition

Når nye Master lanseres, kommer den i en egen lanseringsversjon kalt Red Edition. Det er en toppspekket utgave som kan fås i alle modell- og chassisvarianter. Den kommer standard med en 150 hk/385 nM Euro 6d-temp-motor. Den får også kromgrill, LED-lys, carbon-look med krom-detaljer i interiøret.

Den vil også få komfort- og sikkerhetspakken som inkluderer AC, cruise control og hastighetsbegrenser, lysassistent og regnsensor, radio med USB- og Bluetooth tilbkobling, sidevindassistent og smartnøkkel.

- Denne utgaven er en utstyrsbombe i kombinasjon med fantastiske kjøreegenskaper og praktiske løsninger, alt en sjåfør trenger i arbeidshverdagen, sier Viggo Noreng, salgsdirektør i Renault Trucks Norge som har åpnet ordrebøkene allerede.

- Leveringstiden vil variere noe ut i fra modell og påbygg, men vi har allerede startet planleggingen med fabrikken, og forventer levering av de første bilene i løpet av fjerde kvartal 2019.

Artikkelen er en del av vårt tema om Smartlogistikk og systemer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141