23948sdkhjf

Mer effektiv tollhåndtering og forbedret kundetilbud

DB Schenker har valgt Descartes tollhåndteringssystem for sine operasjoner i både Norge, Sverige og Danmark.

Descartes hevder at deres løsning GTC med elektronisk og automatisert håndtering av tolldeklarasjoner og tollagre gir mer effektiv styring og samtidig mulighet for DB Schenker å tilby kundene nye tjenester.

– Vi ønsker å oppnå en mer moderne tollhåndtering, samtidig som ny EU-lovgivning gir store utfordringer ved å holde vårt gamle system oppdatert. Med Descartes løsning kan vi produsere tollklarering på en mer effektiv måte, og forhåpentligvis øke markedsandelen vår gjennom en smartere forsyning av tolltjenester, sier Mikael Eriksson, Head of Customs i Schenker AB.

Felles løsning

Med GCT fra Descartes mottar DB Schenker nå en felles tollhåndteringsløsning for operasjonene sine i Sverige, Norge og Danmark. Systemet gir blant annet mulighet til å motta og administrere tolldokumenter elektronisk. Det øker også produktiviteten ved å automatisk generere eksportdokumentasjon sammen med tilhørende importdokumentasjon mellom landene i en integrert prosess.

– Descartes oppfyller våre krav som en global etablert totalleverandør av et komplett og bevist tollsystem. Vi er en del av en stor internasjonal gruppe, og det er viktig at våre leverandører er på samme nivå, sier Mikael Eriksson.

Automatisert prosess strømlinjeformer tollstyring

– Vi er glade og stolte over å kunne bidra til DB Schenkers utvikling og suksess. Vår komplette Saas-løsning for tollhåndtering er alltid oppdatert for å møte dagens krav og forskrifter, og håndterer effektivt et stort antall tolldeklarasjoner med høy grad av automatisering, sier Lars Persson, salgsdirektør Norden i Descartes.

Abonner på dine egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
E-Trans med fem nye Scania: - Tungt terreng og tung last krever sterke trekkvogner
Jan Ove Halsøy: Bransjens våpendrager
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Nok en driftskontrakt utlyst, nå i Nordfjord
Kronerulling: Historien om de norske bankbussene
Sjåfør: - Han andre som bruker bilen er kort i armene
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.157