23948sdkhjf

Jackon velger ny skybasert toll-løsning

En av Europas ledende produsenter av isolasjon og emballasje til byggebransjen og annen industri, velger skybasert toll-løsning fra Descartes.

Jackon er et familieeid industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Selskapet ble grunnlagt i 1956 av Jacob Solgaard og Konrad Akselsen og er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, samt spesialprodukter og emballasje i ekspandert og ekstrudert polystyren og ekspandert polypropylen til byggebransjen og annen industri. Jackon har en årlig omsetning på 300 millioner euro, 850 ansatte og 21 fabrikker i seks land, hvorav 18 ligger i Norden.

Full kontroll over import- og eksportdeklarasjoner

Med Implementeringen av den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport) vil Jackon forenkle og effektivisere håndtering av deklarasjoner og annen viktig dokumentasjon for internasjonal transportbehandling.

– Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner. Vi kan skape raskere og sikrere dokumenter som er nødvendig for vår tollhåndtering, sier Ole Iver Mæhlum, logistikksjef Skandinavia i Jackon.

Skybasert løsning effektiviserer og forenkler tollstyring

En sentral oppgave for Jackon er å sikre at kundene får varene deres hvor de vil og når de vil. Med implementeringen av den nye GCT-løsningen hevder Descartes at Jackons tollforvaltning ikke bare være enklere og mer effektiv, men også fullt oppdatert og tilpasset nye og endrede krav fra tollmyndighetene.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
E-Trans med fem nye Scania: - Tungt terreng og tung last krever sterke trekkvogner
Jan Ove Halsøy: Bransjens våpendrager
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Nok en driftskontrakt utlyst, nå i Nordfjord
Kronerulling: Historien om de norske bankbussene
Sjåfør: - Han andre som bruker bilen er kort i armene
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.141