23948sdkhjf

Knallstart for Element Logic på kontinentet

Bare ti måneder etter etableringen av sitt nye datterselskap i Tyskland hadde Element Logic inngått hele ni kontrakter.

Etter å ha gjennomført mange titalls AutoStore-prosjekter i Skandinavia og i Baltikum etablerte den norske suksessbedriften datterselskapet Element Logic Germany i februar i fjor.

Allerede ved årsskiftet hadde selskapet inngått kontrakter om leveranse av AutoStore til kunder i flere land, inkludert Tyskland, Sveits, Romania og Østerrike, i tillegg til en kunde som ikke vil offentliggjøre sin nasjonale tilhørighet.

Den første til Østerrike

Den foreløpig siste orden som Element Logic Germany har inngått er med Viking GmbH i Østerrike, som også er Element Logics første kunde i dette landet.

Viking er en ledende produsent av gressklippere, jordfresere og andre typer elektrisk hageutstyr. På fabrikken i Langkampfen produseres det også motorsager og andre produkter for tyske Stihl Group som Viking har vært en del av siden 1992.

For både å kunne utnytte lagerarealene bedre og oppnå en vesentlig bedre ytelse og kvalitet i plukket, investerer Viking i en AutoStore som vil ha en kapasitet på 66.500 kasser. Anlegget vil i første omgang bestå av 47.000 kasser, 17 roboter og 5 porter og installasjonen starter til sommeren.

Abonner på Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.188