23948sdkhjf

DHL firedobler kapasiteten

DHL Express har offisielt åpnet sin nye regionale hub på flyplassen i Brussel.

Leipzig er fortsatt selskapets europeiske hovedhub, men adm. direktør Ken Allen i DHL Express opplyser at Brussel spiller en avgjørende rolle i det globale nettverket.

– Brussel Hub er et av våre største knutepunkt i verden, og på grunn av beliggenheten i logistikkhjertet i Europa, spiller det også en viktig rolle for å knytte bedrifter fra denne regionen til resten av verden. Dette nye knutepunktet er en viktig del av vår verdensomspennende investeringsplan, og vil støtte opp om vår vekst, effektiviteten i vårt nettverk og det høye kvalitetsnivået som gjør at kundene benytter DHL Express, sier Allen.

42.000 sendinger i timen

Den nye huben er på 36.500 kvm (inkludert lager og kontorer) og nesten firedobler kapasiteten til DHL Express i Brussel. Ved full kapasitet kan de to automatiserte sorteringsanleggene behandle inntil 42.000 sendinger i timen, noe som gjør Brussel Hub til det femte største huben i det globale DHL-nettverket. Knutepunktet legger til rette for både luft- og landruter til et bredt antall europeiske destinasjoner, samt direkte, interkontinentale forbindelser til Amerika, Midtøsten og Afrika.

Artikkelen er en del av vårt tema om Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078