23948sdkhjf

Ny truck til John Deere-fan

Da InnTre AS gikk til anskaffelse av en ny 12-tonns gaffeltruck var de rause nok til å la truckføreren bestemme fargevalget. Ingen tvil om at han er opptatt av John Deere.

Trucken er av typen Konecranes 12-600C og er utstyrt som en typisk sagbruksmaskin.

Mest spesielt med den er den knallgrønne fargen og de gule felgene som gjør at den ved første øyekast ser mer ut som en velkjent landbruksmaskin fra Felleskjøpet enn en truck som er levert av Brubakken.

Årsaken er at selskapet overlot fargevalget til truckfører Thorstein Sørli som er meget opptatt av John Deere.

– I likhet med alle de øvrige modellene til Konecranes er også denne utstyrt med en kraftig drivlinje, opplyser salgssjef Thormod i Brubakken AS og legger til at motoren er en 8-liters Volvo 871 steg 4 som står i kombinasjon med en kraftig ZF 191 automatkasse.

InnTre AS ble etablert i 1999, som en videreføring av tre bedrifter med lang og solid sagbrukstradisjon. Selskapet har i dag tre produksjonsbedrifter: Innbryn Sagbruk & Høvleri i Snåsa, Kirknesvaag Sagbruk & Høvleri i Steinkjer og Trones Bruk i Verdal. InnTre produserer årlig ca. 100.000 kbm trelast og har en videreforedlingsgrad på ca. 85 prosent.

Den nye trucken skal benyttes i Steinkjer og Johansen forteller at InnTre er en ny kunde for dem på store trelastmaskiner. InnTre har for øvrig et tett samarbeid med Kjeldstadkonsernet og Johansen opplyser at også Kjeldstad Trelast AS i Selbu har gått til anskaffelse av en tilsvarende truck som de er meget godt fornøyd med.

Abonner på Logistikk & Ledelse

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.188