23948sdkhjf

DHL klatret opp på pallen

DHL Express (Norway) er kåret til landets tredje beste arbeidsplass.

Selskapet har lenge hevdet seg godt i kåringen av "Norges beste arbeidsplasser" som foregår i regi av Great Place to Work. I 2016 ble det nummer fem, i fjor nummer fire og i år ble det en tredjeplass i kategorien for selskaper med 200 til 499 ansatte.

I likhet med fjoråret ble denne klassen også i år vunnet av EiendomsMegler 1 Midt-Norge, etterfulgt av Webstep på andreplass.

– En bronseplass blant Norges beste arbeidsplasser er helt fantastisk. Dette bekrefter nok en gang at det vi gjør sammen fungerer og gir resultater, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express (Norway) AS.

Selskapets Focus-strategi bygger på fire pilarer; motiverte ansatte, høy servicekvalitet, lojale kunder og et profitabelt nettverk. En enkel og effektiv strategi som gir selskapet helhet og samhold «As One».

Systematiske tiltak

Medarbeiderundersøkelsen er derfor et viktig stikkord for suksessen som DHL Express opplever. Systematisk iverksetting av tiltak som støtter oppunder resultatene og tilbakemeldingene fra medarbeiderne skaper engasjement, kunnskap og tillit.

– I DHL Express betyr medarbeiderne alt. De utgjør selve ryggraden i vårt selskap, både i Norge og globalt. Det er de som utgjør det lille ekstra som differensierer oss i markedet og ikke minst det er de som leverer kundetilfredsheten. Som selskap ser vi viktigheten av å investere i våre ansatte og levere det de trenger for å lykkes, og vi jobber kontinuerlig med forbedringer. Motiverte ansatte leverer høy servicekvalitet. Dette skaper kundelojalitet – som igjen leder til et profitabelt nettverk, sier Aarbog.

DHL Express ønsker å være en arbeidsplass hvor medarbeiderne kommer på jobb med glede, blir verdsatt for den innsatsen de gjør, får muligheten til å utvikle seg profesjonelt og realisere sitt fulle potensiale. Medarbeiderne skal være stolt av arbeidsplassen sin, og føle at deres jobb har større betydning enn at det kun er en jobb, og det er rom for mangfold.

– Å bli anerkjent som den tredje beste arbeidsplassen i Norge gir virkelig en stolthetsfølelse hos alle ansatte i DHL Express og motiverer definitivt til videre arbeid, avslutter Terje Aarbog.

Omfattende analyse

Great Place to Work er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og utvikle gode arbeidsplasser. Gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangeres de beste virksomhetene. Det er 15. året på rad Great Place to Work Norge kårer "Norges beste arbeidsplasser". Selskapet har det siste året jobbet med 201 virksomheter med til sammen over 31.000 medarbeidere og det har aldri tidligere vært flere nominerte til utmerkelsen.

Abonner på Logistikk & Ledelse

Norges beste arbeidsplasser 2018

20 – 49 ansatte

1. Soco

2. Iterate

3. Symetri Collaboration

4. Vali

5. Transcendent Group

50 – 199 ansatte

1. AbbVie

2. mnemonic

3. ONE Mars

4. Vitari

5. Netlight Consulting

200 – 499 ansatte

1. EiendomsMegler 1 Midt-Norge

2. Webstep

3. DHL Express (Norway)

4. FINN.no

5. Tomra

500+ ansatte

1. Sopra Steria

2. Reitangruppen

3. Bouvet

4. Norgeshus

5. BDO

Kilde: Great Place to Work

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062