23948sdkhjf

Multi-truck som både trekker og stabler

Har du behov for en truck som både kan trekke 5.000 kilo og løfte opptil 1.000 kilo i nær to meters høyde? Da kan STILLs nye multitruck være noe for deg.

For syv år siden presenterte STILL sine fremtidsvisjoner med konsepttrucken cubeXX – en firkantet transformer med funksjoner til ikke mindre enn seks ulike typer interntrucker. Den var et svært populært trekkplaster på messer i mange år, men har naturlig nok aldri blitt kommersialisert.

Det har imidlertid LTX-FF blitt, og er ifølge STILL den eneste serieproduserte trucken av sitt slag som dekker to logistiske kjernefunksjoner; tauing og stabling.

Stabler med tauekrok eller tauetraktor med mast?

Med en chassisbredde på bare 800 mm og en svingradius på under halvannen meter hevdes den å kunne utføre nøyaktig arbeid selv i svært smale ganger og trange områder. Takket være en patentert løsning kan gaflene foldes inn og ut både raskt og sikkert ved bare å trykke på en knapp. En integrert tilt-funksjon skal sørge for at lasten alltid holder seg i riktig stilling. Dens enkle operasjon unngår tidstap, og dermed oppnå høyere godshåndteringsytelse. Som tauetraktor har LTX-FF en maksimal kjørehastighet på 13 km/t, og trucken er nær sagt selvfølgelig tilgjengelig med litium-ion-teknologi.

Multitrucken er utstyrt med STILLs EasyDrive ratt som sikrer maksimal ergonomi gjennom enkel betjening av alle funksjoner og kjøreprogrammer uten å måtte skifte grep. Det lave innsteget og den dempede og avfjærede førerplassen med klappsete skal gjøre det komfortabelt for både stående og sittende fører.

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078