23948sdkhjf

Snart T&L og L&T...

På mandag åpnes dørene inn til Nordens største logistikkonferanse på Gardermoen. To uker senere avholdes Nordens største logistikkutstilling med et stort truckinnslag i Göteborg.

Den 60. utgaven av Transport & Logistikk avholdes på Gardermoen mandag 22. og tirsdag 23. oktober. I kjent stil har konferansegeneral Jo Eirik Frøise uttalt at også årets utgave har det beste programmet noensinne.

De siste årene har deltagertallet ligger rundt 900 og et par dager før konferansestart var antall påmeldte på omtrent samme nivå som i fjor. Frøise opplyser at de imidlertid aldri har samlet så mange utstillere som i år.

Nærmere info om Transport & Logistikk

Stor logistikkutstilling i Göteborg

Den 5. til 7. november arrangeres Norden største logistikkutstilling – Logistik & Transport – på Svenska Mässan i Göteborg. Hvert tredje år utvides messen til også å omfatte en tilnærmet komplett svensk truckbransje og årets utgave er en slik. Logistik & Transport med truck 2018 vil ha mer enn 150 utstillere fra 21 land og den totale utstillingsflaten på 6.000 kvm vil være dobbelt så stor som den var i fjor. Parallelt med messen avholdes også en konferanse bestående av 13 seminarer.

Nærmere info om Logistik & Transport

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047